За фирма Вим Комерс
Фирма  “ВИМ КОМЕРС” ЕООД  е  създадена през 2007г. Тя е последовател на  фирма ВИМ – 57.

Фирма ВИМ 57, град София е създадена през 1991 година. Основната и дейност е производството на фасунги за луминесцентни осветителни тела. Като една от младите фирми в бранша, тя успява да се реализира на вътрешния пазар. Благодарение на своя млад и перспективен конструкторски отдел, ВИМ продължава проектирането на нови изделия, с които смята, че ще продължи да задоволява изискванията на клиентите. Ръководството на фирмата е привърженик на постоянното внедряване на нови и съвременни производствени мощности.

Фирмата внедрява оборудване на базата на CNC управление. Машините, с които работи са на немската фирма ARBURG. По този начин се реализира желанието за многократно увеличение на производството, а високото качество на продуктите, ги прави напълно конкурентни на европейските.

На съвременното оборудване във фирма ВИМ работят високо квалифицирани специалисти. Техният брой е около 12, а специализацията им непрекъснато се поддържа чрез периодично обучение. Във фирмата е въведена система по управление на качеството ISO 9001:2000, а всички продукти са изпитани в лаборатория.

още за фирма Вим Комерс